Първият главен редактор на Euronews Bulgaria Марина Стоименова потвърди, че от ноември

...
Първият главен редактор на Euronews Bulgaria Марина Стоименова потвърди, че от ноември
Коментари Харесай

Марина Стоименова хвърли бомбата за Euronews

Първият основен редактор на Euronews Bulgaria Марина Стоименова потвърди, че от ноември 2023 година не заема длъжността.

" Продължавам да получавам съвсем всекидневно позвънявания с разнообразни въпроси, свързани с работата ми. Затова считам, че е редно и извънредно време да уточня - от ноември не извършвам функционалностите си на основен редактор на Евронюз България. Всяка смяна в публицистичната политика през последните два месеца, не е моя отговорност. Няма да бъде и в идващите месеци. Причините са две - професионална и персонална. Моите професионални и договорни връзки са само с централата на Евронюз в Лион. Заедно с мениджърите ми там ще решим по какъв начин ще продължим, когато му пристигна времето ", написа Стоименова във Facebook.

Журналистката се отдръпна, откакто българският притежател на малкия екран я " заобиколи ", като назначи програмен шеф, който да дава отговор и за публицистичното наличие. Това се случи в навечерието на локалните избори през есента на 2023 година Тогава Стоименова и огромна част от екипа на Euronews Bulgaria взеха решение да се разделят с медията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР